miércoles, 21 de diciembre de 2011

PDi; una font inesgotable de recursos educatius


Els darrers anys, l’entorn educatiu ha sofert una sèrie d’avenços tecnològics, passant de la pissarra tradicional a la pissarra blanca (o Velleda), al projector i darrerament, a la pissarra digital interactiva (sense parlar dels ordinadors compartits, ordinadors individuals, tablet pc’s i projecte 1X1, control d’aula...).
La utilització d’una pissarra digital interactiva no és només fer el mateix que fins al moment amb un projector, passant a fer servir el dit en comptes del ratolí per moure el punter, si no a preparar tasques i materials especials per a poder motivar o incentivar l’atenció de l’alumne, així com la seva participació, i com a conseqüència directa, millorar l’aprenentatge d’aquest.
La incorporació d’una pissarra digital en una aula (o una empresa d’un entorn no educatiu) suposa un elevat cost econòmic així com una formació específica, però que reverteix en una sèrie de millores que compensen àmpliament aquesta inversió.



Videocurs: http://ves.cat/a3rh



Font: http://www.cibernarium.cat/cibernarium/cat/edit.do?codiIdioma=1&id=565041&id_activitat_mestre=565041&dia=17&mes=1&any=2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario